Jeg har gjort det igen!

Hvad mener hun nu med det? Jo, jeg er blevet fristet over evne, så nu er jeg med i en online klasse, hvor man skal lave en quilt og i løbet af 10 ugers lektioner er man kommet igennem en hel del syteknikker.
Det er en kvinde, Annie Smidt, i Californien, der udbyder verdens første online klasse og det kunne jeg altså ikke stå for. Hun underviser på den måde, at hun lægger videoer ud på klassens hjemmeside. Eleverne logger sig på og kan se videoerne så tit, der er behov for og på den måde er ingen i tvivl om, hvad der skal laves.
Desuden er der en ugentlig online chat, hvor vi kan se og høre Annie. Vi kommunikerer ved at skrive og kan se hinandens spørgsmål og høre Annies svar. Der er en tidsforskel på 9 timer og da Annie er meget serviceminded, gennemfører hun chats for os i Europa, så vi ikke skal sidde oppe til langt ud på natten. "Vi" tæller en fra Østrig, en fra Sverige og så mig. Jeg blev virkelig overrasket over, at der ikke er flere europæere med. Der er en fra Costa Rica, en hel del fra Canada og resten fra USA. 59 i alt.
Der bliver lagt billeder på hjemmesiden af vore blokke og såmænd også af os selv, når vi sender dem, så på den måde ser vi hinandens arbejde og ansigter.
Det er det sjoveste, jeg har lavet længe.
Vi udveksler erfaringer med butikker, bøger og hvad vi ellers kommer i tanker om.

Jeg har installeret Skype, så vi også kan tale i telefon sammen uden at blive ruineret.

Her ses den færdige quilt i Annies udgave.